Wednesday, 29 March 2017

Nurit Hirsh la Sinagoga Mare

Joi, 11 sept, 19:00, Sinagoga Mare, Bucuresti

nurit hirsh

Nurit Hirsh este un nume cu rezonanta in viata muzicala israeliana si internationala de care se leaga numeroase cantece pe care le fredonati chiar si dvs. – cum ar fi “Oseh Shalom” – si care, in 1978, a adus Israelului prima victorie la Eurovision cu compozitia “A-ba-ni-bi”.

Iata ca avem ocazia deosebita de a o intalni, asculta si canta impreuna cu Nurit Hirsh in cadrul concertului extraordinar pe care il va sustine in curand in Bucuresti la Sinagoga Mare – joi, 11 septembri 2014, 19:00  Nurit Hirsh va interpreta piese alaturi de Corul “Hazamir” si vor fi acompaniati de Bucharest Klezmer Band.

Accesul membrilor comunitatii se face exclusiv pe baza de invitatii ce pot fi ridicate in mod gratuit de la sediile Comunitatii Evreilor Bucuresti (CEB) si Centrului Comunitar Evreiesc (JCC) Bucuresti.

sursa: JCC.ro

Luigi Mitoi

Luigi Mitoi

Luigi Mitoi este pastorul bisericii "BETANIA" din Chicago. Un slujitor devotat lucrarii incredintate de Domnul, cu o invatatura duhovniceasca menita sa apropie omul de Dumnezeu si sa creasca din punct de vedere spiritual omul ascuns al inimii !

Logo PoliticaEvolutia evenimentelor politice la nivel national si chiar mondial ar trebui sa fie una din preocuparile unui om ce se vrea a fi bine informat. Articolele din sfera politica, unele raportate la perspectiva biblica, formeaza aceasta categorie care speram sa fie benefica fiecarui vizitator.

Logo socialArticole de interes social din mass-media crestina si nu numai, noi aparitii din domeniul IT / Tehnologic, lansari de carte precum si multe alte postari de interes public alcatuiesc aceasta sectiune nou deschisa pe site, categorie pe care va recomandam s-o vizitati.

healthcare logoSectiunea contine articole de interes public din domeniul sanatatii cu precadere cele legate de malformatii cardiace si posibilitatile de corectie chirurgicala a acestora, genetica umana precum si metode de kinetoterapie folosite la recuperarea neuro-psiho-motorie.

Sustine recuperarea Teodorei !

Sustine recuperarea neuro-psiho-motorie a Teodorei facand o donatie in contul Asociatiei LTD ! IBAN: RO68 CECEB 40330 RON 3861 891 Cod Identificare fiscala: 33489184 CEC Bank - Agentia Toporasi

Login

For full access please login !

Christian Dragomir

christian dragomirmobile: (+40) 724.644.197
e-mail: office@chris-ierusalim.ro

Who's Online

We have 7 guests and no members online