Bine ati venit pe Chris-Ierusalim.ro
    • Make Music, No War !

Search in site

´╗┐
Print

23/31 ianuarie - S-a implint un an de la operatia Teodorei!

Written by Christian Dragomir on 12 November 2013. Posted in Teodora Dragomir

teo un an de la operatieNu ┼čtiu c├ónd dar ÔÇŽ a trecut un an. Parc─â a fost ieri. Oridec├óteori privesc la pozele f─âcute atunci, ├«n acele momente de-a dreptul teribile pentru orice p─ârinte care-┼či vede copilul zb─ât├óndu-se ├«ntre via┼ú─â ┼či moarte lupt├ónd s─â supravie┼úuiasc─â, ├«n dureri de ne-explicat ├«n cuvinte omene┼čti, m─â ├«ntreb cum am rezistat ├«n fa┼úa unei astfel de situa┼úii. M─â uit ├«n urm─â ┼či v─âd c─â doar El a fost Acela care ne-a dat t─âria necesar─â dep─â┼čirii unei astfel de circumstan┼úe.

 

Scurt istoric

├Än data de 17 ianuarie 2012 am internat-o pe Teo ├«n spitalul AKH din Linz pentru interven┼úia chirurgical─â la inima. Afec┼úiunea cardiac─â de care suferea (DORV ÔÇô dubl─â cale de ie┼čire a ventricolului drept) combinat─â cu stenoza pulmonar─â (care ├«ncepuse s─â nu mai permit─â fluxul de s├ónge ┼či oxigen suficient pentru a avea o frecven┼ú─â cardiac─â c├ót de c├ót normal─â ┼či o satura┼úie satisf─âc─âtoare), ar─âtau semnele c─â venise momentul operator.

Pe l├óng─â aceste afec┼úiuni, Teodora se chinuia la acea vreme ┼či cu o infec┼úie ombilical─â despre care am crezut ini┼úial c─â nu este o problem─â majora ulterior afl├ónd c─â problema de la buric era totu┼či destul de grav─â deoarece se descoperise o fistul─â uraca (un canal care facea leg─âtura ├«ntre buric ┼či vezica urinar─â) afec┼úiune care putea fi rezolvat─â doar prin interven┼úie chirurgical─â.

herzkinder├Än data de 23 ianuarie 2012 la ora 8 diminea┼úa, Teodora a ├«ntrat ├«n sala de opera┼úie ┼či dup─â mai bine de 10 ore, a ie┼čit de acolo, medicii austrieci reu┼čind s─â repare pe r├ónd Inima, stenoza de la Pl─âm├óni ┼či fistula uraca de la Buric. ├Än timpul opera┼úiei, Teodorei i s-a descoperit un arc aortic esofagian ├«n plus fa┼ú─â de cel ini┼úial acest fapt duc├ónd la necesitatea unei noi interven┼úii chirurgicale. Av├ónd ├«n vedere c─â evolu┼úia post-operatorie cardiac─â a fost una cu probleme, medicii au hot─âr├ót o nou─â interven┼úie la inim─â pentru a elimina valva pulmonar─â deoarece se ├«nchisese prea mult ┼či crea anumite probleme ├«n func┼úionalitatea corect─â a inimii. ├Än paralel cu aceast─â nou─â interven┼úie la inim─â, s-a intervenit ┼či la acel arc aortic esofagian fiind de asemeni ┼či el eliminat. Cea de-a doua interven┼úie chirurgical─â a fost f─âcut─â ├«n 31 ianuarie 2012 ora 14:20.

├Än decurs de numai o s─âpt─âm├ón─â, la un copil de 6 kg i s-au facut, ├«n 2 interven┼úii chirurgicale, practic 5 opera┼úii (dou─â la inim─â, una la pl─âm├óni, una la buric ┼či una la arcul aortic esofagian). Numai m├óna Bunului ┼či Atotputernicului Dumnezeu a putut s-o p─âzeasc─â pe Teo ┼či s─â-i men┼úin─â via┼úa atunci c├ónd omene┼čte nimic nu se mai putea face.

Acum, la un an de la opera┼úie, privim ├«n urm─â ┼či mul┼úumim ├«nc─â odat─â Domnului c─â a fost al─âturi de noi ├«n tot acest timp. Multumim Lui pentru c─â evolu┼úia Teodorei, ├«n ciuda diagnosticului genetic, a statisticilor ┼či a prognozelor sumbre, este una fabuloas─â, menit─â s─â scoat─â ├«n eviden┼ú─â m─âre┼úia ┼či puterea Lui Dumnezeu.

Despre situa┼úiile prin care am trecut atunci pute┼úi citi acces├ónd linkurile articolelor de mai jos. De asemeni, pute┼úi urm─âri ├«n cele 23 de poze (am ales acest num─âr deoarece 23 este ziua primei opera┼úii ┼či reprezint─â un num─âr profetic pentru mine dar ┼či un r─âspuns dat de El ÔÇŽ) pa┼čii de la internare, opera┼úie, evolu┼úie post-operatorie p├ón─â ├«n prezent. Pute┼úi viziona ┼či filmul opera┼úiilor f─âcut in acea perioad─â.

V─â mul┼úumim ├«nc─â odat─â tuturor acelora care ne-a┼úi sus┼úinut ┼či continua┼úi s─â ne sus┼úine┼úi ├«n rug─âciune. ├Änc─â avem nevoie de rug─âciune pentru ca Teodora s─â se recupereze acum ┼či din punct de vedere psihic ┼či fizic.

Domnul Dumnezeu s─â v─â r─âspl─âteasc─â ┼či s─â vp binecuvinteze. ├Än Numele Domnului Isus ┼či al Teodorei, v─â mul┼úumim pentru dragoste ┼či sprijin ! De asemeni multumim doctorilor Rudolf Mair si Gerald Tulzer. Prin mainile lor, a lucrat Domnul !

OPERATIA A REUSIT - INIMA TEODOREI BATE NORMAL. MULTUMIM ISUS !
Ce-a de-a doua operatie A REUSIT
Recuperare dificila
Recuperare dificila 2
A iesit si soarele
Teodora a fost transferata in Kinder Klinik
Teodora a fost externata
Teodora a ajuns acasa

 

POLITICA

PoliticaEvolutia evenimentelor politice la nivel national si chiar mondial ar trebui sa fie una din preocuparile unui om ce se vrea a fi bine informat. Articolele din sfera politica, unele raportate la perspectiva biblica, formeaza aceasta categorie care speram sa fie benefica fiecarui vizitator.

SOCIAL - MEDIA

social-media-marketingArticole de interes social din mass-media crestina si nu numai, noi aparitii din domeniul IT / Tehnologic, lansari de carte precum si multe alte postari de interes public alcatuiesc aceasta sectiune nou deschisa pe site, categorie pe care va recomandam s-o vizitati.                                                                                                 

SANATATE

SanatateSectiunea contine articole de interes public din domeniul sanatatii cu precadere cele legate de malformatii cardiace si posibilitatile de corectie chirurgicala a acestora, genetica umana precum si metode de kinetoterapie folosite la recuperarea neuro-psiho-motorie.

PAGINA PASTORULUI

Pagina PastoruluiSectiunea contine articole si predici scrise de diferiti slujitori ai lui Dumnezeu menite sa intareasca credinta si sa imbarbateze inimile celor ce le vor citi. Luigi Mitoi, Petrica Lascau, Florin Ianovici sau Richard Wurmbrand sunt cateva nume sonore pe care le veti intalni in aceasta sectiune.

TOP