Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

SÂMBĂTĂ 04 IUNIE 2022 - EDIŢIE SPECIALĂ - DE ZIUA LEGII ÎNCĂLCÂND LEGEA!

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DEMNITATEA VIEȚII NOI!

31 Iulie 2022

christian 24 octombrie

În Predica de pe Munte, Isus condamnă formalismul, adeziunea orbească a fariseilor față de litera legii. Prin „aţi auzit că s-a zis celor din vechime…, dar Eu vă spun…” (Matei 5: 21-22), Isus înlocuiește „aparatul de fotografiat al moralei fariseice”, care captează doar exteriorul, cu „aparatul de radiografie al Duhului Sfânt”, care vede, descoperă și judecă interiorul, mai exact - inima.

Contemporanii Domnului au considerat că învățătura Domnului despre acceptare, iubire și iertare, de a nu răspunde răului cu rău și tratării răului cu bine este ceva inacceptabil, umilitor, … sub demnitatea umană … (să fiu persecutat, acuzat pe nedrept, cineva să mă umilească prin înjosire, defăimare iar eu să înving toate acestea prin … iubire, iertare și încercarea de a oferi celui care îmi face toate acestea un exemplu pozitiv … în accepțiunea contemporanilor Domnului – și să fim sinceri și în accepțiunea noastră – este de neacceptat, este sub demnitatea noastră, spunem noi de multe ori!

Ce se ascunde în spatele poruncilor lui Dumnezeu? / Nu răspunde la rău cu rău ci înlocuiește sentimentele trecătoare de furie, mânie și răzbunare cu dragostea eternă a lui Dumnezeu! / Ce este demnitatea, cum arată si mai ales cum se comportă un om cu demnitatea de fiu al lui Dumnezeu în contrast cu omul fără demnitate, lipsit de prezența și călăuzirea Domnului - sunt câteva din lucrurile tratate în cadrul acestui mesaj.

EDITORIAL

VIBRAȚIA ESENŢIALĂ ÎN ACTUL ÎNCHINĂRII!

pesah

Tot ceea ce ne înconjoară este vibrație. Cu atât mai mult actul muzical. Acolo vibrează corzile pianului sau ale unei chitări creând prin armonie frumuseți și stări sufletești înălțătoare...

Toba crează vibrație iar dacă este "cântată" și nu "bătută" poate aduce bucurie și entuziasm. Dincolo de orice instrument, în interpretarea vocală vibrează corzile ce pot scoate sunete ce pot impresiona și emoționa uneori chiar până la lacrimi.

Cu toate acestea, în muzica adresată lui Dumnezeu există un element care, dacă lipsește, face inutil, ineficient și chiar poate perverti tot actul muzical.

 

 citeşte întregul articol...

Isaia 1:16-18 "SPĂLAȚI-VĂ şi curăţiţi-vă ! Luaţi dinaintea ochilor Mei faptele rele pe cari le-aţi făcut ! ÎNCETAȚI să mai faceţi răul ! ÎNVĂȚAȚI-VĂ să faceţi binele, CĂUTAȚI dreptatea, OCROTIȚI pe cel asuprit, faceţi DREPTATE orfanului, apăraţi pe văduvă ! VENIȚI totuş să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna."

De multe ori ne dorim ca lumea în care trăim să fie mai bună, sensibilă și de ce nu, mai frumoasă. Îl acuzăm pe Dumnezeu spunând "de ce nu intervine când răul se manifestă..." "unde este El când ..." prin aceasta sugerând lui Dumnezeu că ... El trebuie să schimbe ceva !

Spălați-vă / Încetați / Învățați / Căutați / Ocrotiți / Veniți ... sunt lucruri care au de-a face cu schimbarea noastră și nu cu a Lui. El ne-a pus la dispoziție, prin jertfa Fiului Său, toate resursele și puterea de care avem nevoie pentru schimbare. În ipocrizia noastră însă, vedem necesitatea schimbării doar în semen, ba chiar în Dumnezeu ... dar nicidecum în noi înșine ! L-am întărâtat la mânie, i-am pus dragostea și îndelunga răbdare la încercare prin faptele noastre; ne-a disciplinat și readus pe calea Lui în speranța că vom rămâne acolo și ne vom schimba dar noi tot înspre rău ne-am îndreptat !

Spălați-vă haina sufletului murdărită de orgolii, mândrie, egoism și ipocrizie, Încetați să mai judecați, să bârfiți și să vă urâți unii pe alții, Învățați-vă să faceți bine (chiar și celor care nu merită), Căutați mai întâi Împărăția și Lumina Lui ...... atunci veți vedea în comunitatea, societatea, ba chiar în lumea întreagă, schimbarea pe care v-o doriți !


Nu îţi vei schimba niciodată viaţa până când nu schimbi ceea ce faci în fiecare zi. (Mike Murdoch)

O problema nu poate fi rezolvată cu aceeași gândire care a generat-o. (Einstein)

Schimbarea se întâmplă când durerea de a rămâne la fel este mai mare decât durerea schimbării. (Tony Robbins)

Viața te vrea învingător. Nu-ți mai sta în cale. (Robin Sharma)


 

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.