Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

SÂMBĂTĂ 04 IUNIE 2022 - EDIŢIE SPECIALĂ - DE ZIUA LEGII ÎNCĂLCÂND LEGEA!

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DEMNITATEA VIEȚII NOI!

31 Iulie 2022

christian 24 octombrie

În Predica de pe Munte, Isus condamnă formalismul, adeziunea orbească a fariseilor față de litera legii. Prin „aţi auzit că s-a zis celor din vechime…, dar Eu vă spun…” (Matei 5: 21-22), Isus înlocuiește „aparatul de fotografiat al moralei fariseice”, care captează doar exteriorul, cu „aparatul de radiografie al Duhului Sfânt”, care vede, descoperă și judecă interiorul, mai exact - inima.

Contemporanii Domnului au considerat că învățătura Domnului despre acceptare, iubire și iertare, de a nu răspunde răului cu rău și tratării răului cu bine este ceva inacceptabil, umilitor, … sub demnitatea umană … (să fiu persecutat, acuzat pe nedrept, cineva să mă umilească prin înjosire, defăimare iar eu să înving toate acestea prin … iubire, iertare și încercarea de a oferi celui care îmi face toate acestea un exemplu pozitiv … în accepțiunea contemporanilor Domnului – și să fim sinceri și în accepțiunea noastră – este de neacceptat, este sub demnitatea noastră, spunem noi de multe ori!

Ce se ascunde în spatele poruncilor lui Dumnezeu? / Nu răspunde la rău cu rău ci înlocuiește sentimentele trecătoare de furie, mânie și răzbunare cu dragostea eternă a lui Dumnezeu! / Ce este demnitatea, cum arată si mai ales cum se comportă un om cu demnitatea de fiu al lui Dumnezeu în contrast cu omul fără demnitate, lipsit de prezența și călăuzirea Domnului - sunt câteva din lucrurile tratate în cadrul acestui mesaj.

EDITORIAL

VIBRAȚIA ESENŢIALĂ ÎN ACTUL ÎNCHINĂRII!

pesah

Tot ceea ce ne înconjoară este vibrație. Cu atât mai mult actul muzical. Acolo vibrează corzile pianului sau ale unei chitări creând prin armonie frumuseți și stări sufletești înălțătoare...

Toba crează vibrație iar dacă este "cântată" și nu "bătută" poate aduce bucurie și entuziasm. Dincolo de orice instrument, în interpretarea vocală vibrează corzile ce pot scoate sunete ce pot impresiona și emoționa uneori chiar până la lacrimi.

Cu toate acestea, în muzica adresată lui Dumnezeu există un element care, dacă lipsește, face inutil, ineficient și chiar poate perverti tot actul muzical.

 

 citeşte întregul articol...

Marcu 4:37-41  S-a stârnit o mare furtună de vânt, care arunca valurile în corabie, aşa că aproape se umplea corabia. Şi El dormea la cârmă pe căpătâi. Ucenicii L-au deşteptat şi I-au zis: „Învăţătorule, nu-Ţi pasă că pierim?” El s-a sculat, a certat vântul şi a zis mării: „Taci! Fără gură!” Vântul a stat, şi s-a făcut o linişte mare. Apoi le-a zis: „Pentru ce sunteţi aşa de fricoşi? Tot n-aveţi credinţă?” I-a apucat o mare frică, şi ziceau unii către alţii: „Cine este acesta de Îl ascultă chiar şi vântul şi marea?”

Frica este unul din sentimentele comune experimentate de orice om. Unii se tem de înălțime, alții de întuneric în timp ce altora le este frică până și de umbra lor… Cea mai puternică însă, rămâne frica de moarte.

O femeie pe nume Sara Winchester, a moștenit o avere de peste 20 mil. dolari în urma decesului soțului ei, Wiliam. S-a mutat în San Jose, California, unde și-a cumpărat un conac neterminat. Fiind adeptă a spiritismului și fiindu-i foare frică de moarte, a chemat un medium prin care a vrut să-și contacteze soțul decedat. Mediumul i-a spus: ”Cât timp vei construi casa pe care ai cumpărat-o, nu vei muri!

L-a crezut si s-a apucat să extindă conacul care avea deja 17 camere. Proiectul a durat până în ziua în care ea a murit, la vârsta de 85 de ani. Costul lucrărilor s-au ridicat la 5 mil. dolari. Conacul are 150 camere, 13 băi, 2.000 de uși, 47 șeminee și peste 10.000 de ferestre și este în prezent o atracție turistică a zonei. La moartea Sarei, aceasta a lăsat în urmă suficiente materiale încât lucrările ar mai fi putut continua încă … 80 de ani !

În pasajul menționat observăm cum o furtună puternică îi sperie de moarte pe ucenici. Ulterior intervenției supranaturale a Domnului Isus, frica de furtună este schimbată cu … frica de Domnul!

”I-a apucat o mare frică şi ziceau unii către alţii: „Cine este acesta de Îl ascultă chiar şi vântul şi marea?”

Trăim vremuri tulburi în care frica de îmbolnăvire și chiar de moarte este exploatată din plin de către guverne prin mass-media. Când această frică însă, va fi înlocuită cu frica de Domnul, atunci credinciosul se poate considera învingător! Biruința și speranța creștinului constă în faptul că Isus a învins moartea prin înviere și prin El, și noi suntem învingători. Când frica de moarte îmi paralizează ființa și voința făcându-mă să abdic de la principiile Scripturilor, atunci voi face tot ceea ce mi se cere pentru a-mi scăpa viața. Când însă ajung la nivelul maturității spirituale în care îmi doresc mai mult cerul decât acest pământ, atunci afirm ceea ce spuneau fiii lui Core în Psalmul 73:26 ”Carnea şi inima pot să mi se prăpădească: fiindcă Dumnezeu va fi pururea stânca inimii mele şi partea mea de moştenire.”

Nu te teme, omule, de nimic! Dar dacă totuși, vrei să te temi de ceva, atunci … TEME-TE DE DOMNUL și nu te vei mai teme de nimic altceva!

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.