Cuvant din Dragoste LOGO

1 Corinteni 16:14 ”Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!” - este MOTTO-ul acestor motivaționale video semnate de Christian.


cauți un cuvânt, care să-ți poată da speranță, cauți un cuvânt ce alină și dă viață!

cu sufletul rănit și rătăcind în noapte, cauți un ”Cuvânt din Dragoste!”


"Cuvânt din Dragoste" cu Christian Dragomir este o emisiune cu caracter creştin informativ, educativ şi motivaţional.

SÂMBĂTĂ 04 IUNIE 2022 - EDIŢIE SPECIALĂ - DE ZIUA LEGII ÎNCĂLCÂND LEGEA!

ULTIMUL MESAJ VIDEO

DEMNITATEA VIEȚII NOI!

31 Iulie 2022

christian 24 octombrie

În Predica de pe Munte, Isus condamnă formalismul, adeziunea orbească a fariseilor față de litera legii. Prin „aţi auzit că s-a zis celor din vechime…, dar Eu vă spun…” (Matei 5: 21-22), Isus înlocuiește „aparatul de fotografiat al moralei fariseice”, care captează doar exteriorul, cu „aparatul de radiografie al Duhului Sfânt”, care vede, descoperă și judecă interiorul, mai exact - inima.

Contemporanii Domnului au considerat că învățătura Domnului despre acceptare, iubire și iertare, de a nu răspunde răului cu rău și tratării răului cu bine este ceva inacceptabil, umilitor, … sub demnitatea umană … (să fiu persecutat, acuzat pe nedrept, cineva să mă umilească prin înjosire, defăimare iar eu să înving toate acestea prin … iubire, iertare și încercarea de a oferi celui care îmi face toate acestea un exemplu pozitiv … în accepțiunea contemporanilor Domnului – și să fim sinceri și în accepțiunea noastră – este de neacceptat, este sub demnitatea noastră, spunem noi de multe ori!

Ce se ascunde în spatele poruncilor lui Dumnezeu? / Nu răspunde la rău cu rău ci înlocuiește sentimentele trecătoare de furie, mânie și răzbunare cu dragostea eternă a lui Dumnezeu! / Ce este demnitatea, cum arată si mai ales cum se comportă un om cu demnitatea de fiu al lui Dumnezeu în contrast cu omul fără demnitate, lipsit de prezența și călăuzirea Domnului - sunt câteva din lucrurile tratate în cadrul acestui mesaj.

EDITORIAL

VIBRAȚIA ESENŢIALĂ ÎN ACTUL ÎNCHINĂRII!

pesah

Tot ceea ce ne înconjoară este vibrație. Cu atât mai mult actul muzical. Acolo vibrează corzile pianului sau ale unei chitări creând prin armonie frumuseți și stări sufletești înălțătoare...

Toba crează vibrație iar dacă este "cântată" și nu "bătută" poate aduce bucurie și entuziasm. Dincolo de orice instrument, în interpretarea vocală vibrează corzile ce pot scoate sunete ce pot impresiona și emoționa uneori chiar până la lacrimi.

Cu toate acestea, în muzica adresată lui Dumnezeu există un element care, dacă lipsește, face inutil, ineficient și chiar poate perverti tot actul muzical.

 

 citeşte întregul articol...

“Este lumea la marginea unui abis? Își pierde umanitatea controlul asupra propriei sorții? Ce se poate face pentru a depăși sentimentul generalizat de neputință în fața unor crize care se consolidează reciproc?” Acestea au fost câteva dintre întrebările care, în cadrul Conferinței Anuale de Securitate de la München (18-20 februarie), cel mai prestigios forum dedicat securității internaționale, au fost menționate în timpul discursurilor.

Sunt elaborate noi și noi strategii, una mai falimentară decât alta; și asta dintr-un singur motiv: nu pentru că nu sunt suficient de deștepți cei care elaborează astfel de planuri și nici pentru că nu există resurse pentru a putea implementa astfel de proiecte ci din cauză că SINGURUL care ar putea asigura Protecția și Pacea, nu este niciodată invitat la astfel de conferințe.

Deși ”CV-ul” Lui este impunător…


Deuteronom 33:27  Dumnezeul cel veşnic este un loc de adăpost, şi sub braţele Lui cele veşnice este un loc de scăpare.

Psalm 46:1 Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor, care nu lipseşte niciodată în nevoi.

Psalm 91:1-4  Cel ce stă sub ocrotirea Celui Prea Înalt, şi se odihneşte la umbra Celui Atoputernic, zice despre Domnul: „El este locul meu de scăpare, şi cetăţuia mea, Dumnezeul meu în care mă încred!”

2 Samuel 22:3  Dumnezeu este stânca mea, la care găsesc un adăpost, scutul meu şi puterea... care mă mântuieşte, turnul meu cel înalt şi scăparea mea...!


Totuși, nimănui nu-i pasă!

Liderii lumii cheltuie sute de milioane de euro pe conferințe, planuri și strategii, implementări sortite eșecului încă din fașă fără să știe că PACEA, pe care o făuresc ei ... tulbură! Nu au învățat lucrul elementar și anume că nu poți menține pacea....cu tunuri și tancuri!

Domnul spunea:  ”Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.” Ioan 14:27

Pacea Lui restaurează ființa umană, aduce armonie atât în trup cât și în societate ... Cheltuim însă miliarde pe dotări cu armament și mobilizări de trupe timp în care, din ce în ce mai mulți oameni se zbat în sărăcie iar alții ... mor. Ar fi atât de simplu să-L invităm, măcar o dată ... la o conferință, pe EL... Cel despre care spun Cerurile cerurilor împreună cu oștile cerești, pe care le conduce, că este SAR SHALOM – PRINȚUL PĂCII!

Mare adevăr spunea Maica Teresa: ”Nu este foamete pe pământ pentru că lipsește pâinea ci pentru că nu reușim să-i săturăm pe cei bogați!”

Au ajuns, la mesele lor lungi, să-și împartă oameni și teritorii dintr-o dorință nebună de putere și stăpânire demonică! S-au fălit că sunt înțelepți și au înnebunit!

Omenirea a uitat că Dumnezeu, a făcut odată, un Dar! Se apropie însă ziua când Dumnezeu ... va cere socoteală lumii, pentru Darul pe care L-a făcut!

ADON HAKAVOD

bath oil 2510783 640"Adon Hakavod" este primul album evreiesc lansat de vreun grup muzical din Romania și a fost editat de Grupul Ierusalim în anul 2003.

LÂNGĂ DOMNUL, LÂNGĂ DUMNEZEU

bath oil 2510783 640A fost editat în anul 2002 și a făcut înconjurul țării ajungând chiar peste hotare. Conține piese cu care mulți dintre voi sunteți deja familiari...

DOMNUL ESTE PĂSTORUL MEU

bath oil 2510783 640“Domnul este Păstorul meu” este un album al solistului Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim.

CREDE

credeEste primul album al interpretului Christian Dragomir. A fost lansat în anul 2000 prin intermediul Studio Speranța din Cluj-Napoca. Conține o gamă diversă de stiluri muzicale ...

NUME DRAG, ISUS CHRISTOS

credeEste cel de-al doilea album semnat de solistul Christian Dragomir. Un volum încărcat de o sensibilitate deosebită ce conține piese cu mesaj de evanghelizare dar și de laudă și mulțumire la adresa Mântuitorului Isus.