header_bkb02.jpg

REDIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZIT CATRE TEODORA !

Christian Dragomir / Grup Ierusalim

in Muzica
12. 10. 01
posted by: Christian Dragomir

Grup Ierusalim

Grupul Ierusalim a fost înfiintat în anul 1999. Initial membrii grupului au fost  Christian Dragomir, Gabriel Pruteanu, Carmen, Nicoleta si Elena Ionescu. În urma casatoriei dintre Gabriel si Carmen si a mutarii lor la Ploiesti, grupul “Ierusalim” a continuat activitatea format doar din 3 membrii. Ulterior casatoriei Elenei si a Nicoletei, grupul a ramas doar intr-un singur membru. Proiectele la nivel de evanghelizare, misiune si inregistrare continua chiar daca activitatea este desfasurata de cativa ani de singurul membru ramas in grup. Nu este exclusa posibilitatea ca pe viitor, componenta grupului sa poata fi reunita pentru turneele de evanghelizari sau chiar extinsa. Momentan, doar la nivel de inregistrari exista colaborare cu diversi solisti, cunoscuti sau mai putini cunoscuti urmand ca in viitor sa poata fi "rezidit Ierusalimul".

PROIECTE DE GRUP SI INDIVIDUALE

Christian Dragomir

Solistul grupului Christian Dragomir, a editat albumul “Crede” în anul 2000. Au urmat alte 2 albume editate împreuna cu grupul Ierusalim : “Lânga Domnul, lânga Dumnezeu “ în 2002 si “Adon Hakavod” – în limba ebraica – în 2004. In 2006 Christian Dragomir finalizeaza si cel de-al doilea album solo, album care se intituleaza “Nume drag, Isus Christos”. După o pauză destul de lungă (aproximativ 5 ani) un alt proiect  a fost finalizat şi anume albumul "Domnul este Păstorul meu" realizat de Christian Dragomir împreună cu Grupul Ierusalim, grup care de data aceasta a fost alcătuit (doar pe perioada imprimărilor) dintr-o colaborare temporară cu diverși interpreți.

Created: 10 May 2017

Articole Christian Dragomir ...

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !