header_bkb01.jpg

REDIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZIT CATRE TEODORA !

Familia Dragomir într-o zi de vineri

13. 10. 24
posted by: Christian Dragomir

01 fam dragomirVineri 28 septembrie, am fost invitati de o familie draga noua, la un timp de partasie prin cantare, cuvant si rugaciune. O dupa-amiaza binecuvantata in care am simtit prezenta Domnului in mijlocul nostru. Pe langa partea spirituala, am reusit, pentru prima data dupa mult timp, sa facem cateva poze toti trei. Dupa principiul "croitorul nu are haine" sau "cizmarul nu are cizme", in ciuda faptului ca una din pasiunile mele este fotografia, nu am reusit pana acum sa fac un album foto al familiei.

Probabil ca nici acum nu am fi avut aceasta colectie daca, in mijlocul nostru la partasie, nu s-ar fi aflat si o familie binecuvantata, de profesie....fotografi. Nu am scapat si am fost "victimele" unei sedinte foto profesionale. A fost mai greu cu Teo pana am reusit s-o determinam sa se uite la aparat sau chiar sa rada. Ce a iesit, va invitam sa vedeti mai jos..

Created: 15 May 2017

Articole Christian Dragomir ...

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !